Het dakvenster waarmee u uw eigen inpandige balkon creëert.
Met het VELUX CABRIO® balkonvenster tovert u in enkele seconden een balkon tevoorschijn in uw kamer. Dit innovatieve dakraam brengt daglicht, frisse lucht en een fantastisch uitzicht in uw woning. Ziet u uzelf al zitten met een kopje koffie op uw eigen inpandige balkon?
Dakraam of balkon, het CABRIO® dakraam laat de keuze aan u. Opent u alleen het bovenraam, dan kunt u genieten van frisse lucht en een optimaal wooncomfort op zolder of op uw loft. Opent u ook het deurelement aan de onderzijde, dan kunt u zo genieten van uw inpandige balkon. Aan u de keuze!
Ventileer terwijl u niet thuis bent of ligt te slapen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer of uw veiligheid. U hoeft de vensterbrede bedieningsgreep aan de bovenzijde van het dakraam slechts één klik te openen en u ventileert zonder het dakraam zelf te openen.
De toevoer van frisse lucht in uw kamer is belangrijk voor uw gezondheid en wooncomfort. Maar wanneer er lucht van buiten wordt aangevoerd, dan bevat dit soms stofdeeltjes en insecten. Het ingebouwde luchtfilter in VELUX dakramen voorkomt dit. Het filter is eenvoudig schoon te maken en opnieuw te gebruiken.