VELUX tuimelvensters zijn aantrekkelijk geprijsd en praktisch. De bedieningshandgreep is over de gehele breedte van het dakraam aan de bovenzijde gepositioneerd. U heeft hierdoor genoeg ruimte om uw dakraam te openen en te sluiten.
Trek de bedieningshandgreep slechts één klik open en u kunt ventileren zonder het dakraam zelf te openen. Handig als het regent en u toch frisse lucht in uw kamer wil hebben. Ventileer terwijl u niet thuis bent of ligt te slapen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het weer of uw veiligheid.
De toevoer van frisse lucht in uw kamer is belangrijk voor uw gezondheid en wooncomfort. Maar wanneer er lucht van buiten wordt aangevoerd, dan bevat dit soms stofdeeltjes en insecten. Het ingebouwde luchtfilter in VELUX dakramen voorkomt dit. Het filter is eenvoudig schoon te maken en opnieuw te gebruiken.
Het tuimelvenster scharniert in het midden en kan 180° om zijn as roteren (schoonmaakstand). Zo kunt u de buitenruit eenvoudig reinigen.
Verkrijgbaar in wit afgelakt, blank afgelakt en met een vochtbestendig polyurethaan (wit afgelakt) beschermlaag.
Voeg eenvoudig VELUX raamdecoratie, zonwering of rolluiken toe voor nog meer comfort, betere isolatie en minder energieverbruik.