Wilt u ultiem en zorgeloos wooncomfort in uw woning? Met VELUX INTEGRA® producten heeft u zo goed als geen omkijken naar het zorgen voor frisse lucht, het aangenaam houden van de temperatuur en de veiligheid van uw woning.

Met slechts één veeg van uw vinger over het touchscreen van de innovatieve bedieningstablet activeert u programma's die automatisch zorgen voor de aanvoer van frisse lucht, uw zonwering en gordijnen activeren en uw dakramen sluiten als u uw huis verlaat.
VELUX heeft een uitgebreid assortiment aan elektrisch te bedienen INTEGRA® dakramen, lichtkoepels, raamdecoratieproducten, rolluiken en zonwering. U heeft hierbij de keuze tussen aansturing op netstroom of zonne-energie.
Wilt u ultiem comfort? Dan is het VELUX INTEGRA® dakraam het antwoord. Met de unieke bedieningstablet kunt u de dakramen en daarop aangesloten raamdecoratie, rolluiken en zonwering op afstand openen en sluiten met één veeg van uw vinger. Dankzij de acht unieke programma's kunt u geheel automatisch het klimaat in uw woning aangenaam en veilig houden.

Wist u dat u met VELUX INTEGRA® dakramen het ventileren automatisch kunt regelen? Goed ventileren helpt het klimaat in huis aangenaam en uw energierekening laag te houden. Ventileer op de juiste momenten en u zult zien dat uw huis comfortabeler aanvoelt.
Stel dat u alle dakramen kunt sluiten met één veeg van uw vinger bij het verlaten van uw huis. Zou dat geen veilig gevoel geven? Met VELUX INTEGRA® dakramen kan dat. Via het touchscreen tikt u gewoon het programma "Huis verlaten" aan en alle dakramen in uw huis zullen automatisch sluiten.
Alle elektrisch te bedienen VELUX INTEGRA® dakramen en lichtkoepels zijn standaard voorzien van een regensensor. Deze regensensor sluit uw dakraam bij de eerste druppels regen. Zo blijft uw interieur droog, zelfs als u zelf niet thuis bent.