12_34_regular_sectionaaldeuren_8.jpg

Al jaren zijn wij dé garagedeuren-specialist in Kampen en omstreken. Onze Novoferm-garagedeuren zijn van topkwaliteit en zowel elektrisch als handmatig te verkrijgen.Wij bieden voor iedere garage een passende oplossing. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Door de verschillende typen deuren en de grote diversiteit aan stijlen en kleuren kan er voor elke woning een passende deur worden gecreëerd. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Kwaliteitsnormen
Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Alle onze garagedeuren zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zodat u er jarenlang plezier van kunt hebben.

Als dealer van Novoferm hebben wij vakkennis en bieden wij eersteklas service.

Alle deuren en aandrijvingen worden volgens het kwaliteitsmanagementsysteem DIN ISO 9001 geproduceerd en voldoen aan de hoge veiligheidsnormeringen van de Europese deuren productnorm DIN EN 13241-1.

Veilige producten
Wij hechten veel waarde aan de veiligheid van onze producten. Daarom zijn onze garagedeuren goedgekeurd volgens de Europese CE normering en uitgerust met veiligheidsvoorzieningen. Door een vingerknelbeveiliging is het beklemmen van uw vingers nagenoeg uitgesloten. Ook wordt de deur mechanisch zodanig veilig gehouden dat deze zelfs bij een veerbreuk niet naar beneden kan vallen. Bij elektrisch bediende deuren zorgt de zelfcontrolerende uitschakelautomaat ervoor dat de deur stopt en gelijk weer omhoog gaat zodra hij tegen een obstakel loopt.