16_40_regular_dsc_2205.jpg
Het terras bij uw huis is de plaats waar u kunt genieten van het mooie weer. Het ene moment wilt u lekker zonnen, het andere moment relaxen in de schaduw. Met een terrasscherm is de keuze altijd aan u. Onze terrasschermen brengen schaduw, niet alleen binnen, maar ook op uw terras. Door de geringe helling behoudt u vrije doorloopruimte. Schermen tot zelfs 4 meter uitval zijn berekend op royale terrassen.
Uiteraard is ook het zonweringdoek van een uitstekende kwaliteit. Behalve zonwerend is het materiaal vuil- en waterafstotend. De vele kleuren en dessins zijn zo te combineren dat ze perfect harmoniëren met uw omgeving.

Knikarmscherm Cunera
De Cunera is de kleine volledige cassette van onze serie met een zelfdragende kast in hoogwaardige Lewens-kwaliteit.
Volledig gesloten en optimaal compact met elegante vorm.
Met max. 600 cm breedte en max. 300 cm uitval is hij geschikt voor kleine tot middelgrote oppervlakken zoals balkons en kleine terrassen.

Knikarmscherm Toscana
De Toscana is de kleine volledige cassette van onze serie met zelfdragende kast in hoogwaardige Lewens-kwaliteit: volledig gesloten en optimaal compact met elegante vorm.
Met max. 600 cm breedte en max. 300 cm uitval is hij geschikt voor kleine tot middelgrote oppervlakken zoals balkons en kleine terrassen.

Knikarmscherm Millennium
De Millennium is een duurzaam kwaliteitszonnescherm met elegant design, hoog comfort en een verfijnde technische uitrusting.
De vlakke cassette onderscheidt zich door een nauwe muuraansluiting. Hierdoor past het zonnescherm harmonisch in het gevelbeeld.
  • Breedte 1-delig max. 650 cm (tot max. 400 cm armlengte, met 2 armen)
  • max. 700 cm (tot max. 350 cm armlengte, met 3 armen)
  • Breedte 2-delig max. 1.300 cm (koppelsysteem)
  • Breedte 3-delig max. 1.950 cm (koppelsysteem)
Knikarmscherm Picca
Door zijn eenvoud en strakke lijnen is de Picca een knikarmscherm dat bij iedere gevel past. Dankzij een maximale uitval van maar liefst 3 meter kunt u op zonovergoten en warme dagen volop genieten van schaduw en koelte in uw huis en in de tuin. De degelijke knikarmen garanderen een vrije doorloop onder het scherm.
De Picca is op bijna alle gevels te plaatsen. Het scherm is zeer eenvoudig af te stellen en voorzien van inloopwieltjes waardoor de voorlijst altijd goed sluit.